Vloeren


Parket

Schitterende houten vloeren die onderhoudsvriendelijk zijn, en warmte isolerend. Verkrijgbaar in diverse afwerkingen en de laatste interieurtinten. Parketvloeren kunnen zwevend gelegd worden, waardoor ze verhuisbaar zijn. Het is ook geschikt voor appartementen met behulp van een goede geluidsisolerende laag.

Meurs Interieur draagt ook zorg voor het vakkundig leggen van uw vloer.

Laminaat

De beste en meest actuele laminaat vloeren zijn bij Meurs Interieur verkrijgbaar in diverse dessins. Wij hebben voor elke smaak een passende laminaat vloer. Zo zijn er blanke vloeren, honingkleuren, doorleefde vergrijsde tinten alle met prachtige tekeningen en/of nerven en noesten. De laatste trend zijn lange en extra brede planken, voorzien van een V-groef. Al onze laminaat producten zijn kras -en slijtvast. Daardoor blijft de laminaat vloer jarenlang mooi.

Laminaat kan makkelijk door U zelf gelegd worden, maar U kunt de vloer uiteraard ook laten leggen door de vakkundige vloerenlegger van Meurs Interieur.

PVC

PVC is een optimale en duurzame vloerbeddeking, waar ook uw vloerverwarming heerlijk tot zijn recht komt. Er zijn diverse soorten PVC beschikbaar, waaronder ook een klik-variant die uitstekend geschikt is voor appartementen. PVC heeft als voordeel dat deze zeer weinig onderhoud vraagt en is beschikbaar in diverse designs als houtlook, tegel of betonlook.Stoffering


Novilon

Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft.

Meurs Interieur beschikt over de meest actuele collecties. Uiteraard kan Meurs Interieur ook de stoffering verzorgen.

Marmoleum

Marmoleum®, Forbo's meest bekende linoleummerk, is een alom gewaardeerde klassieker met het nog steeds moderne marmereffect.

Marmoleum is beschikbaar in drie verschillende dessins, van sterk tot licht gemarmerd en met een kleurenpalet van maar liefst 88 kleuren.

Tapijt

Tapijt geeft het gevoel van luxe en comfort. Het is kleurrijk, veelzijdig en heeft als voordeel een geluiddempende werking. Met tapijt krijgt elke ruimte de juiste kleur, sfeer en een eigen identiteit. De voordelen van tapijt zijn talrijk: het dempt geluid, voelt behaaglijk aan en verbetert de akoestiek. Met andere woorden, echt een product voor mensen die houden van comfort en kwaliteit.

Tapijt is bij Meurs Interieur verkrijgbaar in een zeer breed scala van kleuren en structuren.

Meurs Interieur draagt zorg voor professionele stoffering. Ook voor het bekleden van trappen bent u bij Meurs Interieur aan het juiste adres.Raamdecoratie


Zonwering

Meurs Interieur beschikt over de meest actuele horizontale en verticale jaloezie├źn, vouwgordijnen en rolgordijnen, onder andere van het merk Luxaflex.
De zonwering wordt door Meurs Interieur voor u op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakman.

Gordijnen

Gordijnen zijn niet alleen functioneel maar vooral ook decoratief. Meurs Interieur beschikt over een prachtige collectie gordijnen waaronder transparanten en vitrages, opgebouwd uit verschillende stijlen, kwaliteiten en prijsniveaus.
Uiteraard kunnen de gordijnen voor U op maat gemaakt en gemonteerd worden door Meurs Interieur.
ContactgegevensMeurs interieur
Churchillweg 10
6706 AA Wageningen

0317 411 102
0650 640 541

info@meurs-interieur.nl

OpeningtijdenMaandag gesloten
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-16:00
Zondag gesloten

Onze koffie staat altijd voor u klaar. Neem gerust een kijkje in onze winkel.