Service en garantie

Service en Garantie

Bij Meurs Interieur wordt de uiterste zorg besteed aan Uw interieur. Wij zijn een CBW erkend bedrijf.

Opmeten

Als U een keuze heeft gemaakt uit onze veelzijdige collectie dan komen we bij U langs om de vloeren en/of ramen op te meten. Deze service is gratis.

Stofferen

Als U een keuze heeft gemaakt uit onze veelzijdige collectie dan kan het vakkundig door ons gestoffeerd worden. Het stofferen van trappen kan ook.

Vloerrenovatie

Bij Meurs Interieur hebben wij ruime ervaring in het opknappen van allerlei soorten houten vloeren.

Parket Schuren

Na verloop van tijd vertoont elke houten vloer wel een vlek of een deuk. Er heeft een pot op gestaan die gelekt heeft, er zijn looppaden ontstaan of misschien bent u op de kleur uitgekeken.
Meurs Interieur maakt uw vloer weer als nieuw! Wij zullen uw vloer opnieuw schuren waardoor de originele houtkleur weer naar boven komt. Omdat schuren millimeter-werk is kan een gemiddelde houten vloer meerdere keren geschuurd worden. Dit is uiteraard afhankelijk van de dikte van het hout.
Na het schuren wordt de vloer weer voor u in de juiste afwerking (olie, was, lak) gezet zodat u de vloer weer gemakkelijk schoon en fris kunt houden.

Onderhoudsmiddelen

Wij hebben een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen op voorraad voor het onderhoud aan uw vloer. Kom langs in onze winkel voor gratis advies.


ContactgegevensMeurs interieur
Churchillweg 10
6706 AA Wageningen

0317 411 102
0650 640 541

info@meurs-interieur.nl

OpeningtijdenMaandag gesloten
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-16:00
Zondag gesloten

Onze koffie staat altijd voor u klaar. Neem gerust een kijkje in onze winkel.